Välkommen till Huges Marina i Tranås

Vi har försäljning av nya och begagnade båtar. I vår utställningshall på 1500 kvm säljer vi välrenommérade varumärken såsom Ryds, Bella, Flipper, Falcon, Silver, Linder, Micore, Mercury, Honda och Fogelsta.

Vi tillhandahåller även förmedling av begagnade båtar. Ska du sälja din båt? Då kan du anlita oss. Vi har över 30 års erfarenhet av båtförsäljning.

Vi är din båtrådgivare gällande alla båtfrågor. Kom gärna förbi på en kopp kaffe och snacka båt. Marinan, som har gamla anor, ligger vackert belägen i Tranås hamn.

Välkomna till oss!

Morgan & Andreas

 

 

 

Aktuellt

2024-06-25
Njut av sommaren på sjön!

Kanska bada från en Buster Magnum eller varför inte sola i en Askeladden 615 BR . Vi har flertal båtar i lager. Hitta din rätta båt hos oss på Huges Marina!  

2023-04-06
Nylansering av Bennington!

2023 är året som det amerikanska, marknadsledande varumärket Bennington lanseras i Sverige! 

De första Benningtonbåtarna flöt ut från fabriken 1997 och nu levererar fabriken över 13 000 båtar per år till kunder som har fått en helt ny båtupplevelse i skärgården eller på sjön. Vi på Huges Marina är stolta över att få vara en del denna utveckling. Vecka 15 får vi hem den första båten. Det kommer att bli spännande. Välkomna in på en visning!

Bennington pontonbåtar lanseras i Sverige. Klicka här!