Linder

 

Linder tillverkar lätta, underhållsfria båtar av starkt marinaluminum. Så oavsett om du vill prova nya fiskevatten, vill ha en oömbåt med lite underhåll eller en lättdriven båt för rodd eller motor finns det alltid en Linder.

Linder bygger båtar i tre serier:

Arkip en planande båt med goda lastutrymmen, för att vara styvt 4.5 meter och ett tåligt material som inte tar stryk av en lite tuffare landkänning. Arkip fungerar såväl i lugnare hav, skärgården som insjön.

Sportsman är en planande båttyp, gjord för lite lugnare sjöliv än storebror Arkip. Men resurser finns för olika slags aktiviteter på sjön. Sportiga, planande arbetshästar konstruerade för all sorts insjöfiske, för utflykter och friluftsliv. Sportsman kan även trivas riktigt bra i skärgård och strandnära hav.

Fishing är den typiska familjebåten – stabil, lättrodd, men kan också bära en liten utombordare (2,5–5 hk) eller till och med en elmotor. Med sina proportioner längd – bredd och övriga egenskaper är den inte bara godkänd för 4 personer, utan också för skyddade farvatten. Den låga vikten gör den lätt att lasta och hantera.

Klicka här för att komma till Linders hemsida.

460 Arkip